Jon Prosser: AirTags och ny iPad Pro kommer i mars

Vi har tjatat om dem länge och enligt Jon Prosser så är väntan snart över - AirTags lanseras i mars.

Prosser säger att Apple kommer hålla virtuellt event i mars och på eventet kommer vi äntligen få se Tile-utmanaren AirTags. En liten bricka som vi kan sätta fast på våra nycklar, plånböcker och mycket mer för att kunna se vart de befinner sig via vår telefon om vi skulle tappa bort dem. Utöver AirTags kommer Apple även visa upp en ny iPad Pro som ryktas komma med Mini-LED-skärm vilket skulle kunna bli ett ordentligt lyft.

Som alltid med rykten skall det intas med en nypa salt och på senare tid har Jon Prosser inte haft alla rätt men snart får vi se om det stämmer eller inte.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.