Jon Prosser: AirTags och ny iPad Pro kommer i mars

Vi har tjatat om dem länge och enligt Jon Prosser så är väntan snart över - AirTags lanseras i mars.

Prosser säger att Apple kommer hålla virtuellt event i mars och på eventet kommer vi äntligen få se Tile-utmanaren AirTags. En liten bricka som vi kan sätta fast på våra nycklar, plånböcker och mycket mer för att kunna se vart de befinner sig via vår telefon om vi skulle tappa bort dem. Utöver AirTags kommer Apple även visa upp en ny iPad Pro som ryktas komma med Mini-LED-skärm vilket skulle kunna bli ett ordentligt lyft.

Som alltid med rykten skall det intas med en nypa salt och på senare tid har Jon Prosser inte haft alla rätt men snart får vi se om det stämmer eller inte.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.