Analytiker:

Över hundra miljoner Apple Watch-användare

Sedan Apple Watch släpptes april 2015 har den stadigt ökat i popularitet varje år och nu sex år senare verkar det som den nått en riktig milstolpe - nämligen över 100 miljoner handleder.

En pålitlig analytiker vid namn Neil Cybart från Above Avalon har släppt sin analys som säger att Apple Watch har sålts till över 100 miljoner människor strax innan årsskiftet. Vilket inte låter helt orimligt då Apple lyckades sälja 30 miljoner exemplar av sina smartklockor förra året. Dessutom släpptes Apple Watch Series 6, Apple Watch SE och träningsprogrammet Fitness+ som kombinerar träning med smartklockorna samma år vilket troligtvis har hjälpt till att få upp försäljningssiffrorna.

Analysen tar upp att tio procent av alla iPhone-ägare har en Apple Watch vilket är en starkare siffra än det låter när man räknar in att det finns över en miljard iPhones därute. I analysen spås det även att Apple Watch kommer att fortsätta växa i takt med att Apple introducerar fler funktioner och att fler människor intresseras av Wearables än tidigare.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.