Apple släpper interaktiv AR inför säsong två av For All Mankind

Apple har tidigare ryktats introducera AR som en del av underhållningen i Apple TV+ och nu har en app med just detta släppts som del av kommande säsong av For All Mankind.

Mark Gurman skrev för ett halvår sedan att Apple planerar att kombinera AR som en del av underhållningen i sin streamingtjänst Apple TV+. Med bara en vecka kvar tills premiären av For All Mankind släpper Apple den interaktiva AR-appen For All Mankind: Time Capsule. Men än så länge finns den bara tillgänglig i USA men är planerad att släppas i fler regioner med tiden.

I den interaktiva berättelsen får man följa Danny Stevens som är son till Tracy och Gordo från serien under årtiondet som gått mellan säsong ett och två där man får interagera med flera objekt ur kameran på ens iPhone eller iPad tillsammans med stämningsfull musik. Dessutom utlovas mer material för de som har en enhet med LiDAR-sensor vilket än så länge endast är iPhone 12 Pro, 12 Pro Max och senaste iPad Pro.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Analytikern ger sig inte och även år 2023 får Kuos ryktesspridning med riktigt ambitiösa uttalanden.

Tycker du att 512 GB är lite för lite utrymme i din iPhone så kan räddningen kanske komma i höst.

iPadOS 14 lanserades i höstas och det bjöd på en rad nya funktioner men än finns det förbättringspotential.

Om årets telefoner från Apple vågar ta det olycksbådande namnet iPhone 13 eller inte får vi se men Kuo går ut med allt han tror sig veta om modellerna.

Det är långt kvar till 2022 men Ming-Chi Kuo verkar sig tro vad Apple kommer göra med sina iPhones det året.

Att köpa till ett tangentbordsfodral till sin iPad börjar bli en självklarhet och vi har fått testa ZAGGs senaste tillskott på marknaden.