Apple släpper interaktiv AR inför säsong två av For All Mankind

Apple har tidigare ryktats introducera AR som en del av underhållningen i Apple TV+ och nu har en app med just detta släppts som del av kommande säsong av For All Mankind.

Mark Gurman skrev för ett halvår sedan att Apple planerar att kombinera AR som en del av underhållningen i sin streamingtjänst Apple TV+. Med bara en vecka kvar tills premiären av For All Mankind släpper Apple den interaktiva AR-appen For All Mankind: Time Capsule. Men än så länge finns den bara tillgänglig i USA men är planerad att släppas i fler regioner med tiden.

I den interaktiva berättelsen får man följa Danny Stevens som är son till Tracy och Gordo från serien under årtiondet som gått mellan säsong ett och två där man får interagera med flera objekt ur kameran på ens iPhone eller iPad tillsammans med stämningsfull musik. Dessutom utlovas mer material för de som har en enhet med LiDAR-sensor vilket än så länge endast är iPhone 12 Pro, 12 Pro Max och senaste iPad Pro.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.