ZAGG fortsätter satsa på iPad - lanserar två nya tangentbordsfodral

ZAGG fortsätter släppa tillbehör för både nya och äldre iPad-modeller. Senast ut är två nya tangentbordsfodral.

ZAGG Messenger Folio 2

Först ut har vi ett väldigt prisvänligt tangentbordsfodral för iPad 10,2 tum (7/8:e generation) och iPad Air 10,5 tum (3:e generation). För endast 599 kronor kommer det tunna tangentbordsfodralet med funktionstangenter, plats för Apple Pencil eller ZAGG Pro Stylus. Det ansluts via Bluetooth, laddas med USB-C och en laddning varar upp till ett år.

ZAGG Pro Keys

Pro Keys kommer med ett fodral som magnetiskt fäster vid tangentbordet som även ska ge fallskydd upp till två meter. Tangentbordet har bakgrundsbelysning med sju olika färger, funktionstangenter och ansluts via Bluetooth upp till två enheter för snabbt skifte mellan exempelvis iPad och iPhone. Tangentbordet har sju olika färger för bakgrundsbelysning och ett justerbart stativ för två vinklar. En laddning varar upp till ett år och släpps för iPad 10,2 tum (7/8:e gen) för 995 kronor och iPad Air 10,9 tum (4:e generation) för 1090 kronor.

Pro Keys finns redan nu hos utvalda svenska återförsäljare medans Messenger Folio 2 släpps senare under denna månad.

Skriven av Marcus Larsson

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.