ZAGG fortsätter satsa på iPad - lanserar två nya tangentbordsfodral

ZAGG fortsätter släppa tillbehör för både nya och äldre iPad-modeller. Senast ut är två nya tangentbordsfodral.

ZAGG Messenger Folio 2

Först ut har vi ett väldigt prisvänligt tangentbordsfodral för iPad 10,2 tum (7/8:e generation) och iPad Air 10,5 tum (3:e generation). För endast 599 kronor kommer det tunna tangentbordsfodralet med funktionstangenter, plats för Apple Pencil eller ZAGG Pro Stylus. Det ansluts via Bluetooth, laddas med USB-C och en laddning varar upp till ett år.

ZAGG Pro Keys

Pro Keys kommer med ett fodral som magnetiskt fäster vid tangentbordet som även ska ge fallskydd upp till två meter. Tangentbordet har bakgrundsbelysning med sju olika färger, funktionstangenter och ansluts via Bluetooth upp till två enheter för snabbt skifte mellan exempelvis iPad och iPhone. Tangentbordet har sju olika färger för bakgrundsbelysning och ett justerbart stativ för två vinklar. En laddning varar upp till ett år och släpps för iPad 10,2 tum (7/8:e gen) för 995 kronor och iPad Air 10,9 tum (4:e generation) för 1090 kronor.

Pro Keys finns redan nu hos utvalda svenska återförsäljare medans Messenger Folio 2 släpps senare under denna månad.

Skriven av Marcus Larsson

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.