Apple och Prepear når överenskommelse om logga

En av Apples mer uppmärksammade fall i rätten har varit det mot Prepear - en app för måltidsplanering som råkar ha ett päron som logga.

I augusti 2020 lämnade Apple in en stämningsansökan mot Prepear som är en app och hemsida för måltidsplanering och recept. Anledningen till det var att Prepears logga påminde för mycket om äpplet som pryder Apples produkter. Att Prepear varken har med teknikprylar att göra eller ens har ett äpple som logga gjorde ingen skillnad och Apple siktade mot rättsligt avgörande.

Nu har båda parter kommit överens och det enda som krävdes var att skala av en del av lövet som sitter i stjälken på Prepears logga för att Apple skulle bli nöjda. Apple har inte uttalat sig om händelsen och man blir genast nyfiken på vad det har kostat båda parter att ändra utseendet på lövet.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.