Nya rapporter om dystra försäljningssiffror för iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini har hyllats för att den ska fylla upp efterfrågan på marknaden om en mindre premiumtelefon. Den efterfrågan verkar vara mindre än många kunde gissa.

Det har länge rapporterats om att iPhone 12 Mini inte imponerar på marknaden och senaste undersökningen från Counterpoint Research visar att det inte verkar ändras. Reuters har skrivit om rapporten som visade att iPhone 12 Mini endast stod för 5% av alla iPhones som såldes i första halvan av januari. Det har tidigare ryktats om att Apple kanske skrotar modellen för detta årets iPhone-modeller eller 2022 och om inte försäljningssiffror ändras lär detta stämma.

Produktionen av iPhone 12 Mini har enligt rykten redan lagts på is för att kunna producera fram fler iPhone 12 och 12 Pro som är denna generations storsäljare. Det finns även spekulationer om kunder attraheras mer till iPhone SE som har ungefär samma storlek men är mycket lättare för plånboken. Än så länge är det mesta rykten och spekulationer och något uttalande från Apple i frågan lär inte hända så vi får vänta och se.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
49 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.