Hyundai och Kia bekräftar att diskussioner med Apple har upphört

Kärlekstriangeln Hyundai, Kia och Apple verkar ha nått sitt slut och biltillverkarna avslöjar att diskussionerna med Apple har lagts ner.

Det har gått rykten fram och tillbaka de senaste veckorna om att Hyundai Motors skulle bli Apples tillverkare tillsammans med dotterbolaget Kia. Nu går båda ut med att diskussioner har nått en ände när Apple och Hyundai inte kunde komma överens kring tillverkningsprocessen.

Både Hyundai och Kia tappade på aktiemarknaden efter det senaste avslöjandet och det finns än så länge inga rykten kring vem Apple kommer att vända sig till för en framtida bil. Investmentbanken Wedbush spekulerade i att ett framtida samarbete kan avslöjas senare i år.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.