Siri och Spotify blir kompisar i iOS 14.5

För ett par dagar sedan släppte Apple betan av iOS 14.5 och det var en nyhet som många missade i betan.

I den senaste betan av iOS 14.5 fick vi funktioner som att kunna låsa upp vår iPhone med vår Apple Watch om vi har ansiktsmask på oss. Men en funktion gick oss obemärkt förbi och det var att vi kan ställa in vilken streaming-app för musik som skall vara standard med Siri.

Efter att vi har installerat betan så kan vi nu säga "Hej Siri, spela en låt", då dyker det upp en lista med våra installerade appar och vi kan välja vilken Siri skall använda sig av framöver. När det är klart kan vi säga "Hej Siri, spela Metallica" och då öppnas det med den valda appen. Detta är något många Spotify-användare har väntat länge på och nu är det inte långt kvar innan det släpps i skarp version till alla.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Mophie har släppt en batteriladdare som är helt dedikerad till Apples enheter och med denna i packningen på nästa tältresa kan du ladda allt.

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.