Det ser ut som att Sonos jobbar på en mindre blåtandshögtalare

Nytt år och nya produkter och nu ser det ut som att Sonos vill vara med i kriget om mindre blåtandshögtalare.

I ett par dokument som är inlämnade till FCC (Federal Communications Commission) framgår det att Sonos har planer på en ny, mindre Sonos Move. I dokumentationen framgår det att högtalaren har en trådlös laddningsstation och har både Bluetooth och WiFi 5 (802.11ac). Det framgår även att enheten använder sig av mindre ström än befintliga högtalare vilket hintar om att det handlar om en mindre högtalare.

Sonos Move är en riktigt trevlig högtalare som både är bärbar och erbjuder ett fylligt och kraftfullt ljud. Men den är tung och det märks när den är med i strandväskan på sommaren. Så att lansera en Move Mini hade nog faktiskt inte varit en dum idé.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via The Verge

Skriven av Marcus Attefors

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.