Rykte: Nya MacBook Pro får liknande design som iPhone 12-serien

Ryktena om en ny MacBook Pro fortsätter och det senaste är nu att designen kommer likna den vi har på de senaste iPhone-modellerna.

Det är Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som berättar att de kommande MacBook Pro-modellerna kommer att få en kantigare design som vi redan har på iPad Air, iPad Pro och iPhone 12-serien. Utöver detta har tidigare rykten sagt att Touch Bar skall försvinna och ersättas av fysiska tangenter. Vi kommer även få se tunnare ramar, få SD-kortsläsare och MagSafe-laddning.

Kuo tror att de nya modellerna kommer lanseras någon gång under juni och det skall bli spännande att se vilka förbättringar som kommer ha gjorts med Apple Silicon till de nya modellerna.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Bild och källa: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.