Apple Arcade släpper pusselspelet Lumen

För dem som är sugen på att börja helgen med ett pussel med story så finns spelet Lumen. nu tillgängligt i Apple Arcade.

I det kluriga spelet Lumen. skall man styra ljus med hjälp av speglar och ljuskällor i en mystisk box som lämnats efter uppfinnaren Mrs. Olivia Maclumen som levde där för hundra år sedan. För varje pussel som klaras av får man en kort inblick i Olivias liv på en mindre bioduk i boxen. Spelet kommer endast till Apple Arcade för enheter med minst iOS 13, tvOS 13, iPadOS 13 och MacOS 11. Mer information och video finns i App Store.

Utöver Lumen. så släpps uppdateringar till multiplayer-spelet Butter Royale med bland annat fyra nya karaktärer och ett nytt spelläge. Även plattformsspelet Rayman Mini får sig en uppdatering med nya dagliga utmaningar från bland annat superskurken Mr. Dark.

Skriven av Marcus Larsson

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.

Efter att ha försökt håna Apple det senaste gör Intel en rejäl blunder i en av sina senaste annonser.