Har du en äldre Apple TV så är det dags att vinka adjö till YouTube-appen

Har du kvar den gamla Apple TV Generation 3 så kommer nu YouTube-appen gå i graven från och med nästa månad.

Har du kvar din Apple TV gen 3 från 2012 så kommer YouTube-appen nu sluta fungera. Enheten lanserades den 7 mars 2012 och såg identisk ut mot sin föregångare men på insidan var den mer kraftfull. Första- och andra generationens Apple TV klarade bara 720p som högsta upplösning medans tredje generationens hoppade upp till 1080.

Varför YouTube-appen till Apple TV generation 3 slutar fungera framgår inte i meddelandet som användare har fått upp på sin Apple TV men det kommer dock fortsatt att gå att använda AirPlay från din telefon till Apple TV. YouTube-appen kommer gå att använda månaden ut men i mars slutar den fungera.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.

Efter att ha försökt håna Apple det senaste gör Intel en rejäl blunder i en av sina senaste annonser.