Har du en äldre Apple TV så är det dags att vinka adjö till YouTube-appen

Har du kvar den gamla Apple TV Generation 3 så kommer nu YouTube-appen gå i graven från och med nästa månad.

Har du kvar din Apple TV gen 3 från 2012 så kommer YouTube-appen nu sluta fungera. Enheten lanserades den 7 mars 2012 och såg identisk ut mot sin föregångare men på insidan var den mer kraftfull. Första- och andra generationens Apple TV klarade bara 720p som högsta upplösning medans tredje generationens hoppade upp till 1080.

Varför YouTube-appen till Apple TV generation 3 slutar fungera framgår inte i meddelandet som användare har fått upp på sin Apple TV men det kommer dock fortsatt att gå att använda AirPlay från din telefon till Apple TV. YouTube-appen kommer gå att använda månaden ut men i mars slutar den fungera.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Går du också och drömmer om en ny iMac med en ny design och kanske även i lite olika färger?

Ett år av pandemi stoppade inte Apple när det kommer till försäljning och senaste analysen påstår att de toppade listan förra kvartalet.

Spotify höll låda idag och en av nyheterna är att de som inte vill tumma med ljudkvalitén snart slipper det.

Apple TV+ känns än så länge som den streamingtjänst med minst material men senaste videon visar ändå att det finns en hel del att titta på de närmsta månaderna.

För alla som väntar in nästa version av AirPods så har nu bilder dykt upp som påstås vara de kommande hörlurarna.

Mark Gurman är en av de mest pålitliga källorna när det kommer till rykten kring Apple och nu har han sagt sitt om senaste ryktena för ett event den 16:e mars.