Apple kanske kommer släppa hälsoprylar i framtiden

Blodtrycksmätare eller kanske en smart våg kan vara framtida hälsoprylar från Apple om vi får spekulera kring deras senaste jobbansökan.

Enligt en jobbansökan hos Apple verkar de söka en ny projektledande konstruktör för ny hårdvara med inriktning på hälsa. Detta verkar inte vara en del av Apple Watch eller iPhone utan helt ny hårdvara som kommer att lanseras under Apples märke. Om Apple går vidare med detta kan man gissa att hårdvaran kommer att integreras med Apples app Hälsa och Healthkit.

Apple säljer en del hälso- och träningsprylar från tredjepartstillverkare redan nu på deras hemsida vilket kanske kan ge en fingervisning i vilka sorters produkter de kommer att satsa på.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.