Palmer var med och drev upp Apple TV+ till rekordtittande

Filmen Palmer med Justin Timberlake har blivit positivt mottagen av tittare och var även med och drev upp tittarsiffrorna under helgen.

Apple TV+ har funnits ute i över ett år och även om en del serier och filmer har uppskattats har tjänsten aldrig riktigt tagit fart. Apple själva verkar ha känt av det som fortsätter dela ut längre gratisperioder för de som köpt en Apple-produkt. Med inspelningsproblem under 2020 års restriktioner har dessutom produktioner blivit försenade men nu verkar pusselbitarna falla på plats.

Apple har under senaste veckorna fått ut flera serier så som säsong två av både Dickinson och Servant. Dessutom kom den hjärtevärmande filmen Palmer förra fredagen där huvudrollen Justin Timberlake släpps efter 12 år i fängelse och tar sig an en liten pojke med svårigheter i både hem och skola. All denna underhållning gjorde att Apple TV+ satte nytt rekord i tittarsiffror under helgen avslöjar källor till Variety.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Går du också och drömmer om en ny iMac med en ny design och kanske även i lite olika färger?

Ett år av pandemi stoppade inte Apple när det kommer till försäljning och senaste analysen påstår att de toppade listan förra kvartalet.

Spotify höll låda idag och en av nyheterna är att de som inte vill tumma med ljudkvalitén snart slipper det.

Apple TV+ känns än så länge som den streamingtjänst med minst material men senaste videon visar ändå att det finns en hel del att titta på de närmsta månaderna.

För alla som väntar in nästa version av AirPods så har nu bilder dykt upp som påstås vara de kommande hörlurarna.

Mark Gurman är en av de mest pålitliga källorna när det kommer till rykten kring Apple och nu har han sagt sitt om senaste ryktena för ett event den 16:e mars.