Palmer var med och drev upp Apple TV+ till rekordtittande

Filmen Palmer med Justin Timberlake har blivit positivt mottagen av tittare och var även med och drev upp tittarsiffrorna under helgen.

Apple TV+ har funnits ute i över ett år och även om en del serier och filmer har uppskattats har tjänsten aldrig riktigt tagit fart. Apple själva verkar ha känt av det som fortsätter dela ut längre gratisperioder för de som köpt en Apple-produkt. Med inspelningsproblem under 2020 års restriktioner har dessutom produktioner blivit försenade men nu verkar pusselbitarna falla på plats.

Apple har under senaste veckorna fått ut flera serier så som säsong två av både Dickinson och Servant. Dessutom kom den hjärtevärmande filmen Palmer förra fredagen där huvudrollen Justin Timberlake släpps efter 12 år i fängelse och tar sig an en liten pojke med svårigheter i både hem och skola. All denna underhållning gjorde att Apple TV+ satte nytt rekord i tittarsiffror under helgen avslöjar källor till Variety.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Mophie har släppt en batteriladdare som är helt dedikerad till Apples enheter och med denna i packningen på nästa tältresa kan du ladda allt.

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.