Nvidia Geforce NOW får stöd för M1

Nvidia har sett till att man slipper använda sig av Rosetta 2 om man sitter med en Mac-dator med M1 och vill använda deras spelstreamingtjänst Geforce NOW.

Nvidia har uppdaterat sin spelstreamingtjänst Geforce NOW med stöd för Apple Silicon Mac-datorer. Innan har dessa varit tvungna att använda sig av Rosetta 2 för att emulera tjänsten men slipper nu detta i och med uppdateringen. Så med detta är nu Apples ARM-baserade datorer de första att få stödet då än så länge inga uppdateringar skett för varken Windows 10 eller Linux med ARM.

Men eftersom stödet funnits för iPhone och iPad sedan november kan övergången varit enklare med Apple. Medlemskap i Geforce NOW finns gratis med en timmes sessionslängd eller halvårsprenumeration för 295 kronor med utökad sessionslängd.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.