Recension:

Vi testar det smidiga MacBook- och iPad-stället ParcSlope

TwelveSouth är i farten igen med en ny produkt och denna gång är det ett lågprofil-ställ till vår iPad och MacBook.

Vi är nog många i dessa tider som sitter med vår dator och jobbar vid köksbordet, vid TV-bordet eller kanske till och med strykbrädan. Idag skall vi titta närmare på ParcSlope som gör hemmarbetet lite mera ergonomiskt.

Precis som TwelveSouths andra bordsställ så är ParcSlope tillverkad i en bit metall utan några lösa delar. På ovansidan har de valt vad vi gissar är silikon för att hålla vår iPad eller MacBook på plats när den är placerad i stället. På baksidan av stället har vi även ett hål som vi kan dra strömsladd och annat igenom så vi får rent och fint på skrivbordet. ParcSlope är vinklat 18 grader så vi dels slipper belasta handlederna när vi skriver på vår dator samt att vinkeln är så pass låg så vi kan använda Apple Pencil på vår iPad med stället.

Att arbeta på ParcSlope var till en början en liten omställning men nu en vecka senare så känns det nästan konstigt att skriva på vår dator när den ligger platt på bordet. Det blir verkligen en avlastning för handlederna och att skärmen kommer upp lite är också väldigt trevligt. ParcSlope har en design som gör att det passar utmärkt i vår Apple-miljö på skrivbordet.

Sammanfattning

ParcSlope är ett utmärkt ställ för alla som arbetar hemma nu på sina provisoriska eller fasta kontor. Vinkeln på 18 grader gör arbetsdagen lite trevligare och att skärmen kommer upp en bit är tacksamt för alla Teams-möten som görs. Att det även kommer med en design som matchar in i vår Apple-värld gör inte saken sämre. Prislappen ligger i skrivande stund på 649 kronor.

➕ Fördelar

  • Snygg och stilren design

  • Går att använda med både MacBook och iPad

➖ Nackdelar

  • Priset kunde varit en hundring lägre

Skriven av Marcus Attefors

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.