Gear4 hoppar på MagSafe-tåget och visar upp nya skal

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Gear 4 lanserar nu två nya MagSafe-skal till iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Gear4 Crystal Palace Snap är ett transparent skal med ett fallskydd på 4 meter. I skalet har de även materialet D3O som används av bland annat militären för deras skyddsutrustning. Det andra skalet heter Gear4 Rio Snap och även det har materialet D3O och anitibakteriella egenskaper för att hålla bakterierna borta.

Vill du läsa mer om skalen kan du göra det här och här. Båda skalen kostar 449 kronor och de lanseras i detta nu.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.