Rykte: Dessa enheter kommer inte kunna uppdatera till iOS 15

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

I slutet av förra året ryktades det om att iOS 15 kommer kräva lite mer av vår iPhone så en del enheter kommer inte få ta del av den kommande uppdateringen. Nu har ännu ett rykte dykt upp som påstår precis samma sak. Det verkar som att alla iPhone-modeller med A9-processorn eller äldre kommer att sluta supporteras och det är följande enheter:

  • iPhone 6S

  • iPhone 6S Plus

  • iPhone SE (2016)

När det kommer till iPad så sades det förra året i ryktessvängen att följande modeller inte kommer kunna uppdatera till iPadOS 15:

  • iPad Mini 4

  • iPad Air 2

  • iPad 5:e generationen

Detta skall dock som alltid vid rykten tas med en nypa salt och det är nog inte helt förvånande att dessa enheter förr eller senare skulle se sin sista stora iOS-uppdatering. Att de har fått hänga med så här långt är ju trots allt bättre än vad många andra företag levererar.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.