iCloud Passwords kommer som tillägg till Chrome

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.

Igår lanserade Apple en ny version av iCloud till Windows och i uppdateringen framgår det att Apple kommer släppa ett tillägg så Chrome-användare på Windows-maskiner kommer kunna komma åt sina lösenord i nyckelringen. Det går dock ännu inte att ladda ned tillägget ännu utan man kommer till en 404-sida men detta lär rättas till inom kort.

Om detta betyder att vi Mac-användare även i framtiden kan ha iCloud Passwords som tillägg i Chrome framgår inte men det hade varit ett trevligt tillskott för dem som använder den webbläsaren.

Bilder och källa: The 8-bit

Skriven av Marcus Attefors

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.