Nu går det att beställa extra öronkuddar till AirPods Max

AirPods Max är fortfarande inte helt lätta att få tag på men om du har ett par och har tröttnat på färgen på kåporna så finns det nu en lösning.

Nu går det att beställa nya öronkuddar till AirPods Max om du skulle vilja festa till det lite med en annan färg på dem. De går att köpa i fem olika färger, silver, svart, grön, himmelsblå och röd. Prislappen ligger på 850 kronor för ett par och klickar man hem dem idag så levereras de från den 29 januari.

Vill du titta närmare på de olika alternativen så går det att göra på Apples hemsida.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.