Satechi visar upp en rad nya tillbehör

Tillbehörstillverkaren Satechi ligger inte på latsidan och visar nu upp en rad nya smarta tillbehör.

Familjens egna laddstation

Först ut har vi Satechi Dock5 USB-laddningsstation som blir familjehubben i hemmet där vi kan ladda alla våra enheter. Dock5 kommer utrustad med två USB-C 20W PD-laddningsportar, två USB-A på 12W och en Qi-laddare där vi kan placera våra AirPods. Så totalt kan vi ladda två iPads, två iPhones och AirPods samtidigt vilket kan vara tacksamt för att slippa sladdkaoset hemma. Prislappen ligger från 699 kronor och den kommer att lanseras i slutet av månaden.

MagSafe-laddaren till vår iPhone

Satechi Magnetic 2-in-1 är en MagSafe-laddare som ser ut att passa utmärkt på skrivbordet. Det går att ladda telefonen i stående läge eller landskapsläge och vi hittar även Qi-laddare i botten av laddaren där vi kan ladda våra AirPods. iPhone 12 laddas med 7,5W och priset för laddaren ligger på 649 kronor och lansering sker i mitten av februari.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.