Microsoft retas med Apple's Touch Bar i sin senaste reklam

Apple Silicon är på mångas läppar just nu och många är imponerade över dess prestanda och vissa bolag kanske till och med känner sig lite hotade?

Microsoft har släppt en ny reklamfilm där en tonåring pratar om Microsoft Surface Pro 7 och jämför den med en MacBook Pro. Fördelarna är då att Pro 7 har pekskärm och man får även en penna med i kartongen. Det får man inte till MacBook Pro och anledningen till det är ju just på grund av avsaknaden av pekskärm. I videon ställer sig tonåringen även frågan varför bara en liten remsa på datorn är i touch (Touch Bar) och inte hela skärmen.

Hela videons existens baseras nog på att Microsoft vill få ut sitt namn lite i dessa tider med tanke på hur mycket snack det är kring M1-maskinerna som presterar oerhört bra jämfört med både Intel- och ARM-baserade datorer.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Feber

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.