Microsoft retas med Apple's Touch Bar i sin senaste reklam

Apple Silicon är på mångas läppar just nu och många är imponerade över dess prestanda och vissa bolag kanske till och med känner sig lite hotade?

Microsoft har släppt en ny reklamfilm där en tonåring pratar om Microsoft Surface Pro 7 och jämför den med en MacBook Pro. Fördelarna är då att Pro 7 har pekskärm och man får även en penna med i kartongen. Det får man inte till MacBook Pro och anledningen till det är ju just på grund av avsaknaden av pekskärm. I videon ställer sig tonåringen även frågan varför bara en liten remsa på datorn är i touch (Touch Bar) och inte hela skärmen.

Hela videons existens baseras nog på att Microsoft vill få ut sitt namn lite i dessa tider med tanke på hur mycket snack det är kring M1-maskinerna som presterar oerhört bra jämfört med både Intel- och ARM-baserade datorer.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Feber

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.