Gurman: MagSafe och SD-läsare kommer tillbaka till MacBook Pro

Många är vi som än idag saknar alla portar som fanns på MacBook Pro innan de gick över till USB-C men det kan det bli ändring på.

Bloombergs Mark Gurman twittrade ut idag att de nya, kommande MacBook Pro-modellerna på 14- och 16 tum kommer att glädja många. Han skriver att SD-korts läsaren kommer att komma tillbaka och även så MagSafe. Han skriver även att Touch Bar kommer att försvinna vilket vi på redaktionen är tacksamma över. Touch Bar blev aldrig den succén som man kanske hade hoppats på utan många användare världen över saknar de fysiska knapparna.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Han skriver även att Apple planerar att implementera Face ID i datorerna samt SIM-kort så vi kan skaffa ett abonnemang och komma ut på nätet oavsett var vi befinner oss. Dessa två funktioner skall dock inte komma i nästa generation MacBook Pro utan kommer att dröja.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.