Rykte: iPad Mini får designen vi länge väntat på

Det svänger fort i ryktesverkstaden och det senaste budet är att iPad Mini kommer få sig en välbehövd uppgradering.

Det är den italienska sidan Pigtou som påstår sig sitta på information att iPad Mini kommer få en liknande design som iPad Air och iPad Pro. För knappt två veckor sedan skrev vi om att iPad Mini kommer få en lite större skärm men med hemknapp och samma utseende som innan. Men gänget på Pigtou säger att iPad Mini kommer behålla samma fysiska storlek som idag men ramarna runt kommer tas bort och istället hittar vi Touch ID under skärmen och ett litet hål för kameran i toppen.

Tack vare att ramarna är borta så kommer skärmen gå från 7,9 tum till 9,15 tum vilket är en ordentlig ökning. Men designen skall inte bli exakt som iPad Air och iPad Pro utan den kommer behålla de rundande hörnen och inte få den mer kantiga designen. Mycket av det ovan känns osannolikt och ryktet skall tas med en ordentlig skopa salt, men vi hade nog inte tackat nej till designen vi kan se på bilderna.

Källa och bilder: Pigtue, via CultOfMac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.