Apple Studios kommer att producera Ridley Scotts film om Napoleon

Apple fortsätter att ta sig an storslagna filmproduktioner och senast i raden är en filmatisering av Napoleon Bonapartes liv.

Det blev nyligen klart att Apples filmstudio kommer att finansiera filmen 'Kitbag' som kommer att handla om Frankrikes kejsare Napoleon Bonaparte. Filmen skall regisseras av Ridley Scott som länge velat dramatisera Napoleons liv. Huvudrollen kommer att spelas av Oscarvinnaren Joaquin Phoenix ('Joker') som alltså återförenas med Ridley Scott för första gången sedan filmen 'Gladiator'.

Ridley Scott motiverade valet till huvudrollen med att ”ingen kan förkroppsliga Napoleon som Joaquin (Phoenix)”. Filminspelningen drar inte igång förrän nästa år så det lär dröja innan vi kommer att kunna se den på Apple TV+. Men med ännu ett ambitiöst drama i Apples filmportfölj börjar man se en röd tråd för vilka filmer de vill förknippas med.

Via: Deadline

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.