WhatsApp skjuter på kontroversiell uppdatering

WhatsApp uppdatering där ens data delas med Facebook utan valmöjlighet väckte starka reaktioner vilket nu har fått tjänsten att skjuta på de nya reglerna.

Läs även: WhatsApp kommer snart att dela ens data till Facebook utan valmöjlighet För ungefär två veckor sedan skrev vi om att WhatsApp snart kommer att dela ens data med Facebook oavsett om man vill eller inte. Detta gav starka reaktioner över hela internet och meddelandetjänster så som Signal och Telegram sköt i användarantal. Signal avslöjade till och med att de hade ökat med 25 miljoner nya användarkonton på en enda vecka.

WhatsApp försökte lugna reaktionerna med att tjänstens meddelanden fortfarande kommer att vara end-to-end krypterade men utan positiva reaktioner. Nu har de alltså beslutat att skjuta på den kontroversiella uppdateringen med motivering att användare ska kunna få tid på sig att läsa igenom de nya reglerna och få tid att anpassa sig inför uppdateringen.

Via: iMore

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.