Twelve South lanserar ParcSlope Stand

Är du trött på att ha datorn eller din iPad liggandes platt på skrivbordet så kanske Twelve Souths senaste tillbehör kan vara något.

Via ett pressmeddelande visade Twelve South idag upp en ny hållare som fungerar till både iPad och MacBook-serien. Hållaren heter ParcSlope Stand och precis som deras tidigare hållare är den i ett stycke metall. Hållaren kommer i en mattsvart färg och den har en vinkel på 18 grader. Du kan placera vilken iPad som helst på den utom iPad Mini och den går att ha i både landskaps- och porträttläge.

Prislappen landar på 59,99 dollar och förhoppningsvis kommer den lanseras i Sverige inom kort.

Källa: Twelve South

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.