Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Twelve South lanserar ParcSlope Stand

Är du trött på att ha datorn eller din iPad liggandes platt på skrivbordet så kanske Twelve Souths senaste tillbehör kan vara något.

Via ett pressmeddelande visade Twelve South idag upp en ny hållare som fungerar till både iPad och MacBook-serien. Hållaren heter ParcSlope Stand och precis som deras tidigare hållare är den i ett stycke metall. Hållaren kommer i en mattsvart färg och den har en vinkel på 18 grader. Du kan placera vilken iPad som helst på den utom iPad Mini och den går att ha i både landskaps- och porträttläge.

Prislappen landar på 59,99 dollar och förhoppningsvis kommer den lanseras i Sverige inom kort.

Källa: Twelve South

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.