Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hörlursbågen på AirPods Max är enkel att byta ut

AirPods Max har funnits på marknaden ett tag nu och i framtiden kanske vi får möjlighet att köpa nya hörlursbågar i olika färger.

Det går redan att köpa öronkuddar i olika färger till AirPods Max men i framtiden kanske vi även kommer att kunna färgmatcha med hörlursbågen också. Om man tar av de magnetiska kåporna, lägger dem platt på bordet och sen tar en likadan pin som vi använder för att få upp SIM-kortsluckan på iPhone och trycker i ovanför högtalaren så lossnar bågen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Detta skall vara en så pass enkel operation så kunder utan problem kan genomföra det själva. Så vem vet i framtiden kanske vi kan köpa även bågen i olika färger för att göra livet lite roligare.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.