Hörlursbågen på AirPods Max är enkel att byta ut

AirPods Max har funnits på marknaden ett tag nu och i framtiden kanske vi får möjlighet att köpa nya hörlursbågar i olika färger.

Det går redan att köpa öronkuddar i olika färger till AirPods Max men i framtiden kanske vi även kommer att kunna färgmatcha med hörlursbågen också. Om man tar av de magnetiska kåporna, lägger dem platt på bordet och sen tar en likadan pin som vi använder för att få upp SIM-kortsluckan på iPhone och trycker i ovanför högtalaren så lossnar bågen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Detta skall vara en så pass enkel operation så kunder utan problem kan genomföra det själva. Så vem vet i framtiden kanske vi kan köpa även bågen i olika färger för att göra livet lite roligare.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.