Rykte:

Apple ryktas arbeta på en mindre modell Mac Pro

En mindre variant av Mac Pro med troligtvis Apples mest högpresterande chip kan lanseras i samband med en uppdatering av dess storebror.

Bloomberg fortsätter släppa sensationella rykten och ett av de senaste handlar om Apples värstingdator Mac Pro. Enligt dem så jobbar Apple på två versioner, en uppföljare till den som släpptes i slutet av 2019 som ska vara en av de sista Mac-datorerna att innehålla Intels processorer.

Utöver den ska en mindre variant komma som är mindre än hälften så stor. Denna ska drivas med Apple Silicon och kommer att ge nostalgiker en påminnelse om Apples Power Mac G4 Cube. Bloomberg skriver även att Apple arbetar på Apple Silicon chip med upp till 32 högpresterande kärnor och 16 till 32 kärnors grafikkort till sina stationära datorer. Det nämns inget om när dessa kan tänkas släppas men att Mac Pro helt går över till Apple Silicon år 2022.

Via: MacRumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
6 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.