CES 2021

Scosche visar upp ny MagSafe-laddare till bilen

Scosche som gör tillbehör till bland annat Apple-produkter har idag visat upp deras MagSafe-laddare till bilen.

MagicMount MagSafe wireless charger heter serien där du kan välja på en rad olika fästen för att ladda din iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max med MagSafe. Det finns en rad olika hållare att välja på där vi bland annat hittar klassisk sugpropp på rutan, ett fäste för mugghållaren eller om du vill montera den i fläktgallret. Det följer inte med någon MagSafe-laddare i kartongen men däremot deras egna Scosche PowerVolt 20W USB-C PD-car adapter. Med den får vi ut 15W-laddning för iPhone 12-serien (12W för iPhone 12 Mini).

Hållarna kommer att lanseras under våren och om de kommer dyka upp på Apples hemsida som deras andra modulära laddningsstationer vet vi ännu inte. Priserna ligger mellan 29,99 - 39,99 dollar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.