Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CES 2021

Kensington visar upp StudioDock för iPad Air och iPad Pro

För dem som gärna använder sin iPad stationärt har Kensington en fullmatad docka till Apples plattor.

Under årets CES passar Kensington på att visa upp sin senaste docka som är kompatibel med iPad Air och båda storlekarna för iPad Pro. Dockan som håller upp ens iPad med hjälp av magneter ser till att hålla den laddad i både porträtt- och landskapsläge. Utöver detta kommer den fullmatad med en 18 Watts USB C, tre stycken USB 3.0 portar, en HDMI 2.0-port, 1 gigabit ethernet-port, 3,5 millimeters ljudutgång och Micro SD minneskortläsare. På foten av dockan finns platser för att ladda upp till två enheter trådlöst med 7,5 watt och 5 Watt.

Vill man dessutom kunna ladda sin Apple Watch finns ett tillbehör att köpa till som fästs på laddaren till iPad. Tyvärr finns än så länge inga prisuppgifter eller släppdatum men en indikation på när den kan tänkas släppas är att Apple Watch-tillbehöret kommer någon gång i mitten av året. Vill man veta exakt när den kan släppas går det att skriva upp sig på Kensingtons hemsida.

Källa: Kensington

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.