Ännu ett tecken på att AirTags existerar har dykt upp till ytan

AirTags är prylen som gör att vi aldrig mer behöver springa runt som galningar i hemmet för att leta efter våra prylar.

Att Apple jobbar på en Tile-liknande produkt råder det inga tvivel om men frågan är när AirTags faktiskt kommer att lanseras. Nu har Miguel de lcaza gjort en upptäckt som han har delat med sig av på Twitter. Om vi öppnar Safari på vår telefon och skriver findmy://items i adressfältet så öppnas Hitta-appen och vi ser där tre nya ikoner där vi har en nyckel, en ryggsäck och en cykel.

Samma bild har tidigare setts till i tidigare beta-versioner av iOS och har med största sannolikhet med AirTags att göra. Klickar vi på "Lägg till föremål" i Hitta-appen så kommer en animering upp där det står "Söker efter föremål...följ tillverkarens anvisningar så att det går att hitta föremålet". Vad exakt detta betyder är svårt att säga men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan Apple presenterar och börjar sälja AirTags.

Källa: Twitter, via bubblan.teknikveckan (tack till Thomas)

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.