Tillbehör som stöder Apples Hitta-funktion lanseras

En framtid där alla våra tillbehör kommer att kunna gå att se i appen Hitta är på väg att kunna bli verklighet. Först ut verkar bli ett par trådlösa hörlurar från Belkin.

Det har gått över sex månader sedan Apple talade om att de tänker släppa på hänglåset för sin Hitta-app och tillåta produkter från tredjepartstillverkare att integrera dem med funktionerna. Men än så länge har Apple inte släppt uppdateringen som möjliggör detta utan det spekuleras i att det kommer med iOS 14.4. Appen Hitta låter användare se den senaste positionen för prylarna och kan spela upp ljud på dem om så är möjligt.

Apple förväntas släppa AirTags inom kort som antas använda sig av appen för att kunna lokalisera saker som saknar uppkoppling och kan då fästas på nycklar och andra värdesaker. På årets CES visade Belkin upp sina nya True Wireless-hörlurar som kommer att integreras i Hitta-appen när de släpps runt april i år vilket kan ses som en start för att fler tredjepartsprodukter kommer att rullas ut med funktionen inbyggd.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.