Rykte: Apple öppnar kontor i Göteborg

Bor du i Göteborg och drömmer om en Apple-store så får du nog tyvärr fortsätta drömma, men Apple ser ut att ha planer för staden.

Sidan Fastighetssverige skriver idag att Apple kommer öppna upp kontor i centrala Göteborg. Kontoret är på 500 kvadratmeter och ligger på Stora Nygatan och vad exakt som skall göras på kontoret är oklart. Vår systersida Teknikveckan har spekulerat i att det kan ha att göra med Apples bilprojekt. Detta då Göteborg har en gedigen historia när det kommer till bilindustrin och detta kan vara ett strategiskt beslut för att locka över kompetens nu när de har kontor i Göteborg.

Om det kommer att komma något officiellt uttalande från Apple om saken återstår att se.

Skriven av Marcus Attefors

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.