Rykte:

Hyundai tar tillbaka sitt uttalande och Reuters säger att dealen skrivs i mars

Vi hann knappt släppa artikeln om att Hyundai bekräftat mötet med Apple om deras bil innan nästa rykte dök upp.

Apple godkänner sällan att affärsdiskussioner tar sig utanför rummet det förs i och det var sannerligen märkligt att en talesman för Hyundai Motors gick ut och bekräftade att de och Apple förde diskussion om en framtida bil. Detta uttalande togs dock snabbt tillbaka av Hyundai och nu går Reuters ut med skvaller om att biltillverkaren och Apple ska skriva avtal i mars om partnerskap.

I artikeln står det även att bilen kan tillverkas i Hyundais amerikanska fabriker och med investeringar skall de kunna producera upp till 400,000 bilar om året. Det påstås även kunna ha redo en ”beta-version” av bilen nästa år vilket verkar väldigt ambitiöst. Det lär inte vara det sista ryktet vi hör kring Apple Car och vi lär säkert höra om affären rinner ur sanden.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.