Hyundai bekräftar diskussioner med Apple om att producera bil

Det har börjat bli fler och fler rykten om en eventuell Apple Car och nu har det till och med bekräftats diskussioner med biltillverkaren Hyundai Motors.

Först ut i avslöjandet var den Koreanska hemsidan Hankyung. De skrev att Apple och Hyundai Motors hade inlett diskussioner om tillverkning av den beryktade Apple Car och att Hyundai skulle tillverka både bil och batteri. Hankyung skrev då också att Apples elbil troligtvis inte kommer att lanseras förrän 2027.

Läs även: Hyundai tar tillbaka sitt uttalande och Reuters säger att dealen skrivs i mars

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det dröjde inte länge efter artikeln som en talesperson för Hyundai avslöjade för CNBC att detta stämmer. Talespersonen sa då att de är en av flera biltillverkare som Apple har inlett diskussion med om tillverkningen och att allt är i ett tidigt stadie där ingenting har bestämts.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
8 svar

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.