Rykte:

Ny iPad Mini kommer med en skärm på 8,4 tum

Den senaste versionen av iPad Mini börjar bli till åren nu men enligt lite nya rykten kan det vara dags för en uppdatering i år.

Det är sidan Macotakara som påstår sig ha information om att nästa iPad Mini (6:e generationens) kommer komma utrustad med en 8,4-tums skärm med mindre ramar än tidigare. Men det kommer inte att bli en lika stor ändring som på iPad Air och iPad Pro utan hemknappen skall enligt Macotakara finnas kvar men ramen på båda sidorna av iPaden tunnas ned så skärmen går från 7,9 tum till 8,4 tum.

Macotakara fortsätter och skriver att nya iPad Mini kommer att släppas någon gång i mars 2021, kanske samtidigt som nästa generations iPad Pro lanseras. Om ryktena stämmer återstår att se men lite besvikna blir vi då det hade varit otroligt trevligt med en iPad Mini med minimala ramar och Face ID.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9to5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.