Rykte:

Ny iPad Mini kommer med en skärm på 8,4 tum

Den senaste versionen av iPad Mini börjar bli till åren nu men enligt lite nya rykten kan det vara dags för en uppdatering i år.

Det är sidan Macotakara som påstår sig ha information om att nästa iPad Mini (6:e generationens) kommer komma utrustad med en 8,4-tums skärm med mindre ramar än tidigare. Men det kommer inte att bli en lika stor ändring som på iPad Air och iPad Pro utan hemknappen skall enligt Macotakara finnas kvar men ramen på båda sidorna av iPaden tunnas ned så skärmen går från 7,9 tum till 8,4 tum.

Macotakara fortsätter och skriver att nya iPad Mini kommer att släppas någon gång i mars 2021, kanske samtidigt som nästa generations iPad Pro lanseras. Om ryktena stämmer återstår att se men lite besvikna blir vi då det hade varit otroligt trevligt med en iPad Mini med minimala ramar och Face ID.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9to5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Allt du visar på din TV kan dra nytta av surroundbelysning och även om du kanske inte ska räkna med en utomkroppslig upplevelse av att se kvällsnyheterna finns det några riktiga pärlor i film och TV-serie arkivet att titta extra på.

Apple fortsätter att ta sig an storslagna filmproduktioner och senast i raden är en filmatisering av Napoleon Bonapartes liv.

VideoLANs populära mediaspelare VLC får äntligen en efterlängtad uppdatering som ger fullt stöd för Apple Silicon.

WhatsApp uppdatering där ens data delas med Facebook utan valmöjlighet väckte starka reaktioner vilket nu har fått tjänsten att skjuta på de nya reglerna.

Är du trött på att ha datorn eller din iPad liggandes platt på skrivbordet så kanske Twelve Souths senaste tillbehör kan vara något.

AirPods Max har funnits på marknaden ett tag nu och i framtiden kanske vi får möjlighet att köpa nya hörlursbågar i olika färger.