Tillverkare är redo att släppa tillbehör till AirTags

Även om Apple själva inte nämnt ett ord om AirTags känns det som att ett släpp kan komma när som helst.

Rykten, bilder och data har läckt för Apples (troligtvis) kommande tracker - AirTags. Tillbehörstillverkare verkar åtminstone tro att de dyker upp snart och har redan utvecklat diverse tillbehör. Voice har lyckats gräva fram färdiga produktbilder från Nomad som ofta erbjuder lite lyxigare varianter av skal och skydd.

Där erbjuder de både en nyckelring i läder och en glasögonsnodd med plats för AirTag. Ingen information om när dessa tillbehör kan släppas går att hitta men det verkar åtminstone som att företaget är redo för att få ut dessa på marknaden så fort Apple nämner ordet.

Källa: Voice

Skriven av Marcus Larsson

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.