Satechi lanserar nya tangentbord och iPad-ställ

Satechi som är kända för att göra riktigt snygga tillbehör till våra Apple-prylar har idag visat upp en rad nya produkter.

Det är totalt fyra tangentbord som lanseras där samtliga är bakgrundsbelysta och har en USB-C-port. Slim X1 är ett kompakt tangentbord som saknar numerisk del och precis som deras tidigare tangentbord är de i aluminum och har en design som passar utmärkt i en Apple-miljö. Slim X1 finns i två varianter, antingen trådat eller med Bluetooth.

Slim X3 är ett fullstort tangentbord med numerisk del och precis som Slim X1 kommer det med bakgrundsbelysta tangenter, USB-C och i en Bluetooth- och trådad variant. Samtliga fyra tangentbord går att koppla ihop till tre enheter så du snabbt och enkelt kan använda det till flera Mac-datorer eller en iPad.

Sist men inte minst så släpper de även en ny hållare till iPad som heter Aluminum Desktop Stand som går att vinkla 180 grader och själva fästet går även att vinkla 135 grader. Stödet går sedan att veckla ihop så det enkelt får plats i portföljen eller ryggsäcken. Prislappen för stödet landar på 44,99 dollar och i USA skall samtliga produkter lanseras senare i januari. Tangentborden börjar på 60 dollar beroende på modell och så fort de kommer till Sverige så skall vi se till att testa dem så vi kan ge er ett utlåtande.

Via MacRumors