Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

WhatsApp kommer snart att dela ens data till Facebook utan valmöjlighet

WhatsApp har ägts av Facebook sedan år 2014 och har sedan dess gått från att lova att all data stannar där till att nu vara ännu ett hjälpmedel i jättens annonsintäkter.

När Facebook köpte WhatsApp för 19 miljarder dollar år 2014 bedyrade utvecklarna bakom meddelandetjänsten att Facebook inte skulle komma åt användarnas data. Två år senare släpptes en uppdatering som ändrade till att dela ens data till Facebook som standardinställning. Detta gick då att ändra i inställningar men nu kommer alltså detta valet försvinna och WhatsApp kommer att börja dela ens data med Facebook vare sig man vill eller inte.

Detta kommer dock endast att ske för länder utanför Europa och vi kan tacka våra hårda lagar för integritet som sätter käppar i hjulet för denna förändring. WhatsApp meddelar även att tjänsten fortfarande använder sig utav end-to-end kryptering för röst, meddelande och video och det är all annan data som kommer att användas för kunna ge riktad reklam.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.