Rykte:

Apple inleder fas två för sina AR glasögon

Apples AR glasögon ska enligt senaste rykten inleda nästa fas i produktutvecklingen med fokus på batteri, vikt och design.

Digitimes har publicerat deras senaste skvaller kring Apples länge beryktade AR (Augmented Reality) glasögon. Dessa ska nu inleda fas två i utvecklingen med fokus på vikt och batteri tillsammans med en godkänd prototyp. Efter detta kommer utförliga tester göras i ytterligare 6-9 månader innan de förhoppningsvis kan godkännas och göras redo för tillverkning.

Mark Gurman har tidigare påstått att Apple antagligen inte kommer att lansera dessa innan 2023 och andra rykten talar för att Apple kan släppa ett VR (Virtual Reality) headset tidigare än AR glasögon.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Idag är det internationella kvinnodagen och för att fira det har Tove Lo släppt en exklusiv spellista på Apple Music.

Två olika ryktesspridare på Twitter påstår att Apple kommer hålla låda den 23 mars och ska krocka med eventet för OnePlus 9.

iMac Pro lanserades 2017 och har sedan dess endast uppgraderats en gång och nu verkar det som att den rymdgråa datorn försvinner.

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.