Rykte:

Nya påståenden om billigare AirPods Max

Vad sägs om AirPods Max i plast med samma funktioner för ungefär 4 000 kronor? Enligt denna läcka är de snart här.

När rykten spreds inför nu släppta AirPods Max viskades det om en sportmodell med billigare material och mindre prislapp. Nu har Gsmarena hittat fler påståenden för detta och enligt denna läcka så stämmer de tidigare ryktena och dessa AirPods Max kommer att använda sig helt av plast istället för aluminium och rostfritt stål som finns i nuvarande modell.

Det skulle göra dem betydligt lättare än den 384 grams pjäs som Apple erbjuder idag och även priset skall enligt läckan lätta med hela 200 dollar. Även funktioner påstås hållas intakt och det enda som skulle skilja dem åt är materialet och prislappen som sägs bli 349 dollar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Gsmarena

Skriven av Marcus Larsson

VideoLANs populära mediaspelare VLC får äntligen en efterlängtad uppdatering som ger fullt stöd för Apple Silicon.

WhatsApp uppdatering där ens data delas med Facebook utan valmöjlighet väckte starka reaktioner vilket nu har fått tjänsten att skjuta på de nya reglerna.

Är du trött på att ha datorn eller din iPad liggandes platt på skrivbordet så kanske Twelve Souths senaste tillbehör kan vara något.

AirPods Max har funnits på marknaden ett tag nu och i framtiden kanske vi får möjlighet att köpa nya hörlursbågar i olika färger.

Hela den här artikeln är en annons

Maxa din film och TV-upplevelse utan att byta TV

Du ska såklart alltid satsa på en TV i rejäl storlek och med bra bildkvalité men det finns andra sätt att förhöja din TV-upplevelse som inte kräver en ny TV.

Spotifys enorma satsning på podcasts har lett till att ändra helt på spelreglerna och Apple verkar nu göra sig redo att inte tappa marknaden.