Apple tar bort app som uppmuntrade till hemliga fester

Mitt i pandemin med alla restriktioner försökte den här appen uppmuntra till fritt deltagande i hemliga fester.

En app med namnet Wibe Together som uppmuntrade till hemliga fester mitt i rådande pandemi har blivit borttaget från App Store av Apple. Med sin slogan ”Get your rebel on. Get your party on.” lät appen organisera fester och tillät alla som ansökte i appen att delta i festen. Meddelande skickades sedan ut till personer som ansökt med adress där den förbjudna festen skulle bli av.

Vybe Together har även fått sina kanaler borttagna från Instagram och TikTok där de har marknadsfört sig och sin idé. Det är osäkert hur många som har utnyttjat Wybe Together och appen hade vid borttagandet endast 25 recensioner i App Store.

Via: The Verge

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.