Airgolds Max

Caviar lanserar AirPods Max i rent guld för 900 000 kronor

Om man föredrar krokodilläder och guld på sina hörlurar så har företaget Caviar sett till att modifiera AirPods Max med just dessa material.

Det ryska företaget Caviar är inte blyga för att modifiera Apples produkter i exklusiva material och sedan sälja dem för skyhöga priser. För inte så längesedan släppte de modifierade iPhone 12-modeller som vi skrev om. Nu har de gett sig på Apples senaste produkt - AirPods Max.

Hörlurarna som Apple säljer för 6 695 kronor går nu att få tag i ”sällsynt krokodilläder och rent 750 (18K) guld” från Caviar. Prislappen ligger på 108 000 dollar som nästan är 900 000 i svenska kronor och man kan välja mellan färgerna vitt och svart.

Bilder: Caviar
Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
11 svar

Går du och väntar på ett par nya AirPods eller vill ha högre bitrate på Apple Music? Då kanske det sker lite roliga saker den 18 maj.

Har du länge funderat på en rymdgrå Magic Mouse, Magic TrackPad eller Magic Keyboard så är det nog dags att slå till nu för de kommer sluta tillverkas.

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.