Xiaomi gör en Apple och slopar att skicka med en laddare till den kommande Mi 11-serien

När iPhone 12-serien lanserades så tog Apple beslutet att inte skicka med en laddare i kartongen till telefonen och sedan dess har de blivit hånade av flera.

Både Samsung och Xiaomi har i sina sociala kanaler båda drivit lite med Apples beslut att inte inkludera en laddare i kartongen. Samsung tog bort dessa inlägg efter en tid och planerar nu att släppa telefoner utan laddare i kartongen. Även Xiaomi la upp ett inlägg som såg ut så här:

Lei Jun som är VD på Xiaomi har nu gått ut och meddelat att Mi 11 kommer att komma utan laddare i kartongen. Så det ser helt klart ut som att Apple återigen har satt en trend där deras konkurrenter till en börjar hånar och är skeptiska för att sedan falla in i ledet och göra samma sak.

Via Beebom

Skriven av Marcus Attefors

Apple fortsätter att ta sig an storslagna filmproduktioner och senast i raden är en filmatisering av Napoleon Bonapartes liv.

VideoLANs populära mediaspelare VLC får äntligen en efterlängtad uppdatering som ger fullt stöd för Apple Silicon.

WhatsApp uppdatering där ens data delas med Facebook utan valmöjlighet väckte starka reaktioner vilket nu har fått tjänsten att skjuta på de nya reglerna.

Är du trött på att ha datorn eller din iPad liggandes platt på skrivbordet så kanske Twelve Souths senaste tillbehör kan vara något.

AirPods Max har funnits på marknaden ett tag nu och i framtiden kanske vi får möjlighet att köpa nya hörlursbågar i olika färger.

Hela den här artikeln är en annons

Maxa din film och TV-upplevelse utan att byta TV

Du ska såklart alltid satsa på en TV i rejäl storlek och med bra bildkvalité men det finns andra sätt att förhöja din TV-upplevelse som inte kräver en ny TV.