Elon Musk ville sälja Tesla till Apple för en tiondel av dess nuvarande värde

Idén att Apple skulle köpa Tesla har florerat länge och nu visar det sig att Elon Musk faktiskt försökt göra sanning av detta mer än en gång.

Redan 2013 sträckte Elon Musk ut en hand till både Apple och Alphabet (Googles moderbolag) där den senare hade nått ett förslag som sedan rann ut i sanden. Det var under den problematiska produktionen av Model S som Elon uppgivet sökte köpare men de överlevde och gick vidare.

Men det visade sig inte bli sista gången då Model 3 visade sig minst lika svår att få fram och under den mörkaste tiden någon gång mellan 2017-2019 gick Elon Musk till Apple med ett erbjudande att sälja för en tiondel av Teslas nuvarande värde men Tim Cook avböjde mötet.

Via: Electrek

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
8 svar

Tillbehörstillverkaren Satechi ligger inte på latsidan och visar nu upp en rad nya smarta tillbehör.

Apple Silicon är på mångas läppar just nu och många är imponerade över dess prestanda och vissa bolag kanske till och med känner sig lite hotade?

Många är vi som än idag saknar alla portar som fanns på MacBook Pro innan de gick över till USB-C men det kan det bli ändring på.

Mark Gurman har släppt en artikel som skvallrar om både pris och funktioner för Apples VR headset. Även om priset verkar bli saftigt kan den komma med mer kraft än Apples chip M1.

Har du drömt om att kunna köra macOS på din iPad? Just detta har en person lyckats med men det flyter inte på så bra.

Våra barn är det mest ovärderliga vi har och tack vare tekniken kan vi hålla lite bättre koll på de små liven när de inte är i närheten av oss.