Rykte:

Apple Car kan börja att produceras 2024 med ny batteriteknik

Apple Car lär komma med en hel del teknik om Apple beslutar sig för att släppa den och senaste ryktena skvallrar om en ny batteriteknik som kan ge flera fördelar.

Ryktena om en bil från Apple har nästan cirkulerat i ett årtionde och en del information har läckt ut om projektet. Nu har anonyma källor till Reuters avslöjat att Apple börjar att känna sig redo för produktion av den mytomspunna bilen. Källorna hävdar även att Apple designar ett nytt sorts batteri för bilen som skulle reducera kostnader och öka körlängden.

Genom en mer kompakt design ska de kunna få in mer aktivt material i batteriet och de undersöker även möjligheten att kunna använda tekniken LFP (lithium iron phosphate) som inte överhettar på samma sätt som de batterier som använder sig av lithium-ion.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Tillbehörstillverkaren Satechi ligger inte på latsidan och visar nu upp en rad nya smarta tillbehör.

Apple Silicon är på mångas läppar just nu och många är imponerade över dess prestanda och vissa bolag kanske till och med känner sig lite hotade?

Många är vi som än idag saknar alla portar som fanns på MacBook Pro innan de gick över till USB-C men det kan det bli ändring på.

Mark Gurman har släppt en artikel som skvallrar om både pris och funktioner för Apples VR headset. Även om priset verkar bli saftigt kan den komma med mer kraft än Apples chip M1.

Har du drömt om att kunna köra macOS på din iPad? Just detta har en person lyckats med men det flyter inte på så bra.

Våra barn är det mest ovärderliga vi har och tack vare tekniken kan vi hålla lite bättre koll på de små liven när de inte är i närheten av oss.