Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart kan du välja att bara spela upp ljudet i Netflix

I Netflix Android-app har det nu börjat rullats ut möjligheten att släcka skärmen men att fortsätta lyssna på ljudet till sin favoritfilm eller serie.

Något som ofta används i både podcaster och YouTube är funktionen att kunna fortsätta lyssna på materialet men stänga ner skärmen. På iOS har YouTube låst funktionen bakom en betalvägg vilket Android-användare dock sluppit betala för.

Nu är det deras tur igen då Netflix släpper funktionen till deras app till Android där man kan välja att stänga av video men fortsätta att lyssna på ljudet. Det är sällan man hör talas om att någon gärna går och lyssnar på serier eller filmer men Netflix tror åtminstone det finns en marknad därute. Kommentera gärna om ni ser fram emot den här funktionen.

Via: AndroidPolice

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.