Hela denna artikel är en annons

Webhallens julklappstips – hjälper dig hitta rätt klappar!

Julafton är snart här och även om vi vill hävda att det aldrig är för sent att slänga upp en RGB-slinga på balkongen eller pynta gamingrummet finns det andra tidsramar man får förhålla sig till.

Att handla julklappar på ett socialt distanserat sätt (läs online) behöver exempelvis göras senast söndagen den 20 december för att vara säker på att klapparna anländer innan Långben börjar avverka majskolvar på julafton.

För dem som börjar få slut på idéer och inspiration har våra medarbetare skapat listor med julklappstips för nära och kära som kan hjälpa till på traven.

Ta mig till Webhallens julklappstips!

Streamhjälpen – ”Ingen människa ska lämnas utan vård”

Medan ni spånar julklappstips får ni gärna kika in hos Streamhjälpen på Webhallen där vi under 144 timmar i sträck streamar spel och snackar prylar med nördiga gäster. Vår gamingversion av Musikhjälpen hjälper i år till att samla in donationer för projektet ”Ingen människa ska lämnas utan vård” och vår stream kan du läsa mer om på Webhallen samt följa live här nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Idag är det internationella kvinnodagen och för att fira det har Tove Lo släppt en exklusiv spellista på Apple Music.

Två olika ryktesspridare på Twitter påstår att Apple kommer hålla låda den 23 mars och ska krocka med eventet för OnePlus 9.

iMac Pro lanserades 2017 och har sedan dess endast uppgraderats en gång och nu verkar det som att den rymdgråa datorn försvinner.

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.