Hela denna artikel är en annons

iPhone SE - Viktigaste Apple-telefonen hittills?

På Webhallens kontor hittar du en salig blandning av hårdnackade PC-gamers och Macbook-vevande medarbetare där de flesta av oss är närmast ohälsosamt tekniknördiga.

Även om inte alla använder Apple-produkter finns det ofta en samsyn om att det finns häftiga produkter och funktioner i Apples produktfamiljer. Som tekniknördar har vi alla en svaghet för flaggskeppsprodukter som iPhone 12 Pro Max och nya minstingen iPhone 12 Mini. Därför är det kanske lite otippat att vi trots detta ser iPhone SE som en av, kanske den, viktigaste iPhonen någonsin.

Med iPhone SE finns det för första gången sedan iPhone lanserades en prisvärd väg in i Apples ekosystem. I år är det med en processor med prestanda som klår Android-flaggskeppen på fingrarna, trådlös laddning och IP67. En kombination av funktioner och prestanda som inte går att matcha i prisklassen idag.

Det blir perfekt för den som vill doppa tårna i iPhone och iOS-träsket eller kanske komplettera en Macbook eller iPad med en prisvärd telefon. Inte att förglömma är de många teknikföräldrar som har en yngre generationen hemma som kommit i telefonålder. Där finns det nu fler alternativ än någonsin för den som ser fördelar med att hålla familjen i en och samma plattform.

iPhone SE 2020 - Höjdpunkter

• Smidigt och trevligt format med chassi av glas och aluminium
• Inspelning av video i 4K upp till 60 bilder/s
• Kraftfull A13 Bionic-processor med tredje generationen Neural Engine
• Vatten och dammtålig (ner till 1 meters djup i 30 minuter).
• Fingeravtrycks­läsare inbyggd i hem­knappen
• Trådlös laddning och snabbladdning med 18 W-väggadapter
Du hittar mer information om iPhone SE på Webhallen.se

En bonus med iPhone SE är samtidigt att den till skillnad mot de flesta av marknadens smartphones idag faktiskt klarar det vedertagna (?) “byxtestet” med bravur. Telefonen får inte bara plats i tajta jeans och mindre fickor utan ligger även riktigt bra i handen!

Våra positiva tankar verkar även delas med användare som i skrivande stund gett iPhone SE ett snittbetyg på 4,7 av 5 möjliga i vår webbutik. Om du själv är intresserad av en iPhone SE kan du hitta alla modeller samlade här. Givetvis kan du även botanisera bland övriga 2020 års iPhone-modeller i butiken.

Vilken om någon iPhone är du mest sugen på i år? Berätta gärna om dina tankar och eventuella erfarenheter i kommentarerna och dela gärna med dig av din egen minirecension i våra produktomdömen ifall du redan hunnit knipa ett exemplar!

Skriven av Marcus Attefors

Idag är det internationella kvinnodagen och för att fira det har Tove Lo släppt en exklusiv spellista på Apple Music.

Två olika ryktesspridare på Twitter påstår att Apple kommer hålla låda den 23 mars och ska krocka med eventet för OnePlus 9.

iMac Pro lanserades 2017 och har sedan dess endast uppgraderats en gång och nu verkar det som att den rymdgråa datorn försvinner.

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.